Texelse Vogelsafari's

Texelse Vogelsafari's

Halve- en hele-dag-safari's en weekends.

Voor meer info en opgave voor één van onderstaande activiteiten stuur een mail aan Klaas de Jong van Calidris Vogelsafari's: .

Halve- en hele-dag-safari's

Tijdens de vogelsafari’s over Texel laat ik je het mooiste van het eiland zien. Van de zenuwachtige strandlopers die zich klaarmaken voor vertrek, tot het uitvliegen van de jonge kiekendieven. En van de sympathiek-kijkende Stormmeeuw tot de fascinerende Groenpootruiter. De vogelsafari’s bieden het hele jaar een blik op tientallen vogelsoorten.

Halve-dag-safari: €45,00 per persoon (inclusief koffie of thee en een lekkere koek), kinderen t/m 8 jaar €35,00.

Hele-dag-safari met lunch: €95,00 per persoon (inclusief koffie of thee en een lekkere koek en een heerlijke biologische en Texelse lunch). Voor de Texelse en biologische veldlunches tijdens de hele-dag-safari's werkt Calidris samen met Texelse cateraars, zoals Brasserie Rebecca, Pastorie de Waal, etc.

Ik haal u op van de boot of van uw vakantieaccommodatie op Texel en we bezoeken verschillende vogelgebieden op het eiland. In de Vogelsafaribus zijn verschillende Zeiss-verrekijkers te leen. Je kunt één of enkele modellen uittesten tijdens de vogelsafari.

Boek nu door te klikken in de agenda op deze website of neem telefonisch of per mail contact op, want vol is vol!

NB. huisdieren kunnen niet meegenomen worden in de vogelsafaribus. Er zijn wel diverse services op het eiland die voor uw huisdier kunnen zorgen, zoals de Texelse Hondenuitlaatservice, Dierverzorging Texel of HondenUitlaatService Texel, die voor een zeer schappelijke prijs op uw hond passen, al vanaf €10,- per vogelsafari.

Weekendsafari's

Weekendsafari: vanaf €445,- per persoon. Twee overnachtingen, geheel verzorgd, alle maaltijden van vrijdagmiddag tot zondagmiddag, professionele begeleiding op gebied van vogelherkenning, gebruik van vogelboek/verrekijker/fototoestel, etc.

Kijk eens naar de mogelijkheden voor weekends en midweken via BirdingBreaks.nl.